ArtsOnline

Ontsluit de beschikbare online huisartsencapaciteit in

de 'work flow' van de huisartsenpraktijk!

Huisartsen over ArtsOnline

Wij begeleiden u naar dé digitale huisartsenpraktijk van de toekomst. Minder werkdruk, meer variatie, groeimogelijkheden en een prachtige service voor uw patiënten. Ontdek de ervaringen van andere huisartsen met ArtsOnline en wat het voor uw praktijk kan betekenen. 

Een virtuele huisartsenpraktijk starten?

Praktijkopvolging een probleem?Minder huisartsen voor de huisartsenpost? Doe het anders.

Beeldbellen integreren in het werkproces van de arts.

Online inloopspreekuur met chatbot intake, chat en beeldbellen en veel meer.

Locatie onafhankelijk inloopspreekuur.

Meer balans in werk en privé, werken vanuit huis wanneer jij dat wilt.

Nederland is er aan toe; 25% wil kunnen beeldbellen!

Een slimme chatbot,een virtuele wachtkamer, beeldbellen, live chat, bellen en video-opnamen.

Creëer meer vrijheid en afwisseling in je werk.

Een uniforme benadering naar patiënten met innovatieve mogelijkheden en technologie. 

Werk op een andere manier samen met waarnemers.

Een digitale marktplaats voor praktijkhouders en waarnemers. Voor waarneming op afstand.

Problemen met praktijkopvolging? Minder diensten voor huisartsen op de huisartsenpost? 

ArtsOnline | de beschikbaarheid van de bestaande huisartsenzorg versterken!

ArtsOnline maakt het mogelijk dat huisartsen; locatie onafhankelijk hun patiënten kunnen voorzien van huisartsenzorg. Het is een digitaal huisartsenzorg - en patiëntenplatform dat een innovatieve klantbeleving tussen huisartsen of praktijkondersteuners en hun patiënten mogelijk maakt met; een slimme chatbot, een geautomatiseerde intake, een klantvriendelijke virtuele wachtkamer, beeldbellen, live chat, VOIP bellen, video-opname van het consult voor de patiënt en nog veel meer. Het starten van een online consult, volledig geïntegreerd in het werkproces van huisartsen was nog nooit zo gemakkelijk.

ArtsOnline voor patiënten

Met ArtsOnline zit u bij de huisarts in de spreekkamer, alleen is dit een digitale spreekkamer in plaats van een fysieke. U stelt dezelfde vragen, deelt uw klachten en informatie en uw huisarts helpt u hiermee verder. Ontdek welke voordelen ArtsOnline nog meer voor u heeft in de film.

Meer afwisseling en vrijheid voor huisartsen en waarnemers. 

Het starten van een online waarneemconsult, volledig geïntegreerd in het werkproces van de huisartsen, het is nu mogelijk.


Het online vinden van een waarnemer kan nu met gemak. Een huisarts zet een waarneemverzoek uit. Een huisarts zonder praktijk geeft zijn of haar beschikbaarheid aan. Het slimme platform doet de rest en brengt vraag en waarneemcapaciteit bij elkaar. Een digitale marktplaats waar praktijkhouders in contact kunnen komen met waarnemers die online willen waarnemen. Wil je groeien met je huisartsenpraktijk of als zelfstandig waarnemer? Dan is ArtsOnline de sleutel van je toekomstige succes.

Bekijk de officiële website van ArtsOnline

Ruim 25 % van de Nederlanders zou het graag willen; een 'real time' digitaal consult of een videoconsult met de huisarts !

Wil je ook je huisartsenpraktijk transformeren ?

Ontwikkeld door Roset en huisartsen | voor huisartsen.

Hoe houden we internationale bedrijven zoals 'Babylon Health' buiten de deur en kunnen we onze eigen huisartsencontinuïteit en capaciteit veilig stellen en versterken?

Gesprekken en interviews met huisartsen, huisartsen waarnemers, eerstelijnsbestuurders, verzekeraars, met patiënt- en burgerpanels hebben geleid tot het ontwikkelen van het ArtsOnline concept. ArtsOnline brengt vraag en aanbod bij elkaar en is daarom nadrukkelijk zelf geen aanbieder van huisartsenzorg. Het digitale platform functioneert daarmee als facilitator van slimme zorgprocessen en maakt het mogelijk om onafhankelijk van het applicatielandschap processen in te richten. Dat maakt een uniforme benadering en kwaliteitsbewaking naar patiënten mogelijk en daarmee het ontsluiten van innovatieve mogelijkheden en technologie. 

Download hier de gratis 'whitepaper'.

De toepassing van e-health en e-consult

in de huisartsenpraktijk.

Er zijn veel verschillende vormen van e-health die gebruikt kunnen worden in de gezondheidszorg en huisartsenpraktijk ter ondersteuning van de gezondheid en die passen bij de behoeften van patiënten. Het starten met e-health in een huisartsenpraktijk vraagt een duidelijke visie op wat men er mee wil bereiken in de zorg voor patiënten en/of organisatie op de praktijk.

arrow_drop_up arrow_drop_down