Roset Twente

De toepassing van e-health en e-consult in de huisartsenpraktijk

    Er zijn veel verschillende vormen van e-health die gebruikt kunnen worden in de gezondheidszorg en huisartsenpraktijk ter ondersteuning van de gezondheid en die passen bij de behoeften van patiënten. Het starten met e-health in een huisartsenpraktijk vraagt een duidelijke visie op wat men er mee wil bereiken in de zorg voor patiënten en/of organisatie op de praktijk.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang direct de gratis whitepaper. Nog meer e-books  of whitepapers ontvangen in de toekomst en op de hoogte blijven van Roset? Schrijf u dan ook  in voor onze nieuwsbrief.


Over Roset

De zorgvraag blijft stijgen. De druk op het zorgsysteem blijft onverminderd hoog. Minder medewerkers, meer patiënten, wachtlijsten, minder budget per patiënt en hogere eisen van financiers en de burger. Uitdagingen die vragen om andere en slimme organisatievormen. Maar hoe geef je als organisaties deze samenwerking vorm? Om te slagen is een gezamenlijke ambitie, urgentie en een gedragen strategie nodig, de juiste domein overstijgende samenwerkingen moeten worden opgezocht. Samenwerking organiseren en begeleiden in netwerken zit in ons bloed. Wij zijn de regionale adviesorganisatie voor de zorg in Twente, gespecialiseerd in domein overstijgende samenwerking met de eerstelijnszorg als basis in het samenwerkingsverband. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van strategie, innovatie, besturing en leiderschap. Samen zorgen we er voor dat de kans van slagen bij doelgerichte veranderopgaven toeneemt.