Digitalisering en gegevensuitwisseling

Aandrijven van samenwerking met zorg-ICT.

null

Digitalisering en gegevensuitwisseling

Aandrijven van samenwerking met zorg-ICT.

 

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. De mogelijkheden om contact met elkaar te hebben, zonder elkaar daadwerkelijk in levenden lijve te ontmoeten, zijn in ons dagelijks leven inmiddels vanzelfsprekend geworden. De inzet van digitale middelen kan een bijdrage leveren aan het verlagen van de werkdruk in de zorg. Toch blijkt de inzet van digitale toepassingen in de zorg niet altijd eenvoudig te realiseren.


Daarnaast is het uitwisselen van gegevens essentieel bij samenwerking tussen verschillende lijnen en domeinen. Correcte en optimale beschikbaarheid van gegevens zijn belangrijk voor goede en veilige zorg en het aantal partijen waarmee deze gegevens moeten worden uitgewisseld stijgt. Maar hoe zorg je nou voor een optimale gegevensuitwisseling? En hoe kunnen we het gebruik van digitale middelen in de zorg stimuleren?


Roset begeleidt organisaties op het gebied van ontwikkelen van een gedragen visie en strategie, het inrichten van de organisatie, sturing, besluitvorming, het selecteren en implementeren van digitalisering. Vanuit onze expertise, gecombineerd met onze ervaring, schreven wij diverse e-books over dit onderwerp. Klik op de button en ontvang het gratis e-book.


e-Books


Lees meer hierover in ons gratis magazine.

WelZoGezond - Veranderingen in de zorg.

Benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs