Masterclass waardegedreven zorg (VBHC) eerste lijn

VANWEGE DE CORONA CRISIS IS DEZE MASTERCLASS DIE GEPLAND
STOND IN DE EERSTE HELFT VAN 2020 GEANNULEERD -
LATER DIT JAAR VOLGT EEN NIEUWE DATUM

In deze gratis masterclass gaat het over waardegedreven zorg vanuit eerstelijnszorg perspectief. De echte waardecreatie zit hem in samenwerking tussen organisaties in de keten, in het stelsel. Maar hoe bepalen we de waarde in deze keten en hoe kun je elkaar versterken en betere patiëntrelevante uitkomsten realiseren? Wat is waardegedreven zorg? Welke kansen zijn er en wat zijn de implicaties voor de eerstelijnszorg en je eigen zorgpraktijk? Zorgverzekeraars ontwikkelen nieuwe inkoopmodellen; hoe kopen zorgverzekeraars hun zorg in? We schetsen een toekomstbeeld, een globale 'roadmap' met een denkbeeldig maar realistisch strategisch kader.


In het najaar van 2020 gaan we wederom een masterclass organiseren. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden en zeker zijn van een plek, laat dit dan weten door uw gegevens hieronder achter te laten. 

Datum wordt later bekend gemaakt

Locatie:

Hoeve de Haar, Landgoed Twickel
Grote Looweg 4, 7495 TL  Ambt Delden

Laat je naam achter om je interesse voor de masterclass in najaar 2020 kenbaar te maken!

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!
Je informatie is veilig bij ons
arrow_drop_up arrow_drop_down