Nieuws 'Programma Organisatiegraad'
13 oktober 2022 
in Nieuws

Nieuws 'Programma Organisatiegraad'

Gepost 6 oktober 2022 - trainingen

Trainingen

Investeer in kennis en vaardigheden. Vanuit het landelijke programma Organisatiegraad worden gratis trainingen aangeboden voor bestuurders en organisatoren van regionale netwerken en samenwerkingsverbanden. Meer informatie en data over de verschillende trainingen, je vindt ze op het Platform (aanmelden kan via link zie onderstaand bericht voor alle paramedici) of kijk direct in de agenda als je al een account hebt via: https://ppn-social.embracecloud.nl/umbraco/agenda/

------------------

Gepost 22 september 2022 - communicatieplatformCommunicatieplatform

Het platform ‘Samen sterk in de regio’ is hét communicatiemiddel van het landelijke programma Organisatiegraad. Op het platform vind je nieuws, ontwikkelingen en voorbeelden van samenwerking uit andere regio’s, gratis trainingen voor actieve bestuurders, en een toolbox. Het platform is vrij toegankelijk voor alle paramedici in de regio.

Meld je aan, kijk rond, download en regel een gratis training: https://www.organisatiegraad.nl/aanmelden-platform/.

Over de schrijver
Roset is de regionale adviesorganisatie voor de zorg in Twente, gespecialiseerd in domein overstijgende samenwerking met de eerstelijnszorg als basis in het samenwerkingsverband. Samenwerking organiseren en begeleiden in netwerken zit in ons bloed. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van strategie, innovatie, besturing en leiderschap. Samen zorgen we er voor dat de kans van slagen bij doelgerichte veranderopgaven toeneemt.De filosofie en visie van Roset is gebaseerd op de van ‘Harvard Business School’ afkomstige ‘Value Based Healthcare’ waar waardecreatie centraal staat.
Reactie plaatsen