Nieuws 'Programma Organisatiegraad'
13 oktober 2022 
in Nieuws

Nieuws 'Programma Organisatiegraad'


De inschrijving voor het symposium programma Organisatiegraad paramedische zorg op zaterdag 24 juni 2023 is begonnen. De eerste 100 deelnemers hebben zich reeds aangemeld. Meer informatie: https://www.organisatiegraad.nl/symposium/de-inschrijving-is-begonnen/ .


Gepost 9 maart 2023

------------------

Op zaterdag 24 juni organiseert het landelijk programma Organisatiegraad hét paramedisch symposium. Voor netwerken en voor samenwerkingsverbanden. Voor diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, huidtherapeuten, logopedisten en oefentherapeuten. Voor collega's in alle regio's. 

Natuurlijk laten we je binnenkort nog veel meer weten. Maar reken nu alvast op workshops in een festival-sfeer, een goed-bereikbare locatie, weinig toehoren en veel doen. Samen! 

Op zaterdag 24 juni, van 10.00 uur tot 15.00 uur. Noteer je de datum alvast? 


Gepost 9 februari 2023

------------------Ook in 2023 worden vanuit het landelijke programma Organisatiegraad paramedische zorg trainingen aangeboden voor bestuurders en organisatoren van regionale netwerken en samenwerkingsverbanden. De volgende trainingen staan klaar om je voor in te schrijven!

De Masterclass communicatie, training Anticiperen op verandering, Samenwerken en Projectmanagement: ook volgend jaar gaan we verder met de gratis trainingen die we organiseren in samenwerking met verschillende opleidingsinstituten en trainers. De datums voor januari en februari zijn bekend: dus meld je aan! Alle trainingen staan in de agenda op dit platform: https://ppn-social.embracecloud.nl/umbraco/agenda/


Gepost 19 december 2022

------------------


Trainingen

Investeer in kennis en vaardigheden. Vanuit het landelijke programma Organisatiegraad worden gratis trainingen aangeboden voor bestuurders en organisatoren van regionale netwerken en samenwerkingsverbanden. Meer informatie en data over de verschillende trainingen, je vindt ze op het Platform (aanmelden kan via link zie onderstaand bericht voor alle paramedici) of kijk direct in de agenda als je al een account hebt via: https://ppn-social.embracecloud.nl/umbraco/agenda/


Gepost 6 oktober 2022 - trainingen

------------------


Communicatieplatform

Het platform ‘Samen sterk in de regio’ is hét communicatiemiddel van het landelijke programma Organisatiegraad. Op het platform vind je nieuws, ontwikkelingen en voorbeelden van samenwerking uit andere regio’s, gratis trainingen voor actieve bestuurders, en een toolbox. Het platform is vrij toegankelijk voor alle paramedici in de regio.

Meld je aan, kijk rond, download en regel een gratis training: https://www.organisatiegraad.nl/aanmelden-platform/.


Gepost 22 september 2022 - communicatieplatform

Over de schrijver
Roset is de regionale adviesorganisatie voor de zorg in Twente, gespecialiseerd in domein overstijgende samenwerking met de eerstelijnszorg als basis in het samenwerkingsverband. Samenwerking organiseren en begeleiden in netwerken zit in ons bloed. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van strategie, innovatie, besturing en leiderschap. Samen zorgen we er voor dat de kans van slagen bij doelgerichte veranderopgaven toeneemt. De filosofie en visie van Roset is gebaseerd op de van ‘Harvard Business School’ afkomstige ‘Value Based Healthcare’ waar waardecreatie centraal staat.
Reactie plaatsen