Leertrajecten en coaching

School jezelf en je organisatie en voeg extra organisatie -en veranderkracht toe.

Kennis delen

Leer van andere organisaties en wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg feedback op je plannen en voornemens.

Regionale meet-ups

Ontmoet gelijkgestemde personen in jouw regio en bouw een netwerk.

Kijk welk leertraject het best bij jou past

Incompany

Lean transformatie voor

de eerstelijnszorg

Wil je in jouw praktijk of zorgorganisatie processen verbeteren, efficiëntie aanbrengen en werkdruk reduceren? Wil je meer tijd en meer waarde voor de patiënt creëren? Dan is het 'incompany' leer -en coachingstraject Lean transformatie voor de eerstelijnsgezondheidszorg iets voor jou en je team!

Masterclass eerstelijns

Value-Based-Healthcare

Wij geloven dat Value-Based Healthcare (VBHC) voor de eerstelijnszorg de oplossing is voor een duurzaam zorgsysteem waarbij uitkomsten voor patiënten worden verbeterd en tegelijkertijd de kosten van de gezondheidszorg beheerst worden. Als u zich gaat bewegen op het VBHC pad, komt u uitdagingen tegen. Het gaat erom dat de visie, processen, werkoverleggen en besluitvorming worden gekoppeld aan het verbeteren van waarde voor de patiënt en dat dat wordt doorleefd en gevoeld. Succesvolle eerstelijns zorgaanbieders van de toekomst zijn de organisaties die als eerste proactief gaan bewegen en op continue waarde verbetering, dit vervolgens communiceren en zo meer patiënten naar zich toetrekken en als gevolg daarvan beter worden beloond.

Het waarom en hoe van eerstelijns 'value based healthcare'; zesdelige blogreeks

Wij helpen eerstelijnsorganisaties en samenwerkingsverbanden om waardegedreven zorg te organiseren en zorgconcepten te ontwikkelen vanuit het gedachtegoed van ‘value based healthcare’ (VBHC). Onze uitdaging is dat u als eindverantwoordelijke of als team de beste keuzes maakt voor een duurzame toekomst. Dat u deze keuzes vertaalt naar concrete plannen, innovaties, acties, processen en een organisatie. Roset kan u hierbij op verschillende manieren helpen.

Leertraject; innoveren met anderen vanuit een eerstelijns perspectief

Jij en je organisatie of zorgnetwerk willen een innovatietraject starten. Maar een helder stappenplan met zekere uitkomsten ontbreekt! Wij reiken je de nodige inzichten aan en bieden je een methode waarmee wij je uitdagen om je eigen strategie en je eigen unieke innovatieve of zorgprocessen te ontwikkelen. Een innovatie leertraject van Roset levert altijd een aantal Mini New Business Cases op. Dat zijn innovatieve, bij de doelgroep  geteste innovaties of vernieuwingen, die één of meer fricties oplossen. Ze zijn al voorzien van een aanpak hoe te produceren, een korte marktverkenning, een eerste financiële onderbouwing en met een 'roadmap' voor de vervolgstappen. In een zesdaagse leergang, verdeelt over vijf maanden leer je onze innovatie methode succesvol toe te passen.