Verschil actieve en reactieve innovator

Reactief innoveren houdt in dat wordt geïnnoveerd wanneer het nodig is. De meeste organisaties realiseren zich pas dat zij moeten innoveren wanneer niets doen een groter risico voor de organisatie is dan op dezelfde voet doorgaan. Bij actief innoveren wordt nagedacht en verder vooruit gekeken op het moment dat de zaken er nog goed voorstaan. Er wordt al nagedacht over het brood van morgen, terwijl de huidige gang van zaken nog goed loopt.

Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie