Eurekamoment

Bij een eurekamoment komt de persoon plots tot nieuwe inzichten. De nadruk ligt hierbij op het resultaat van de activiteit en niet zozeer op de activiteit die tot het resultaat leidde. Om tot eureka-momenten te komen kun je steeds kleine stappen zetten die nog niet binnen de horizon van kennis en mogelijkheden liggen. Elke keer als dit wordt gedaan, verschuift de horizon. Doordat je steeds meer ziet, weet en kunt ontdek je nieuwe mogelijkheden die er eerst niet waren.

Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie