Cocreatie

Onder cocreatie wordt het luisteren en reageren op reacties van opdrachtgevers om zo nieuwe ideeën aan te scherpen en te verbeteren verstaan. De essentie van cocreatie is dat twee of meer mensen iets bedenken dat niemand individueel had kunnen bedenken. De kunst is om daarna zo snel mogelijk het idee te visualiseren of een prototype te maken. Dingen moeten zo snel mogelijk ‘quick and dirty’ tastbaar worden gemaakt zodat het voor iedereen – teamleden, stakeholders en gebruikers – duidelijk is wat de innovatie is en hoe het werkt.

Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie