Innovatie facilitator

Een innovatiefacilitator is een expert op het gebied van de toepassing van ideationtechnieken, het begeleiden van creatieve workshops en het opstellen van mini businesscases in de ideationfase. In de ideation-fase worden kansrijke ideeën gegenereerd die antwoord geven op het vraagstuk of voorliggende probleem. De facilitator kan een interne medewerker zijn die het proces begeleid, maar dit kan ook vanuit extern worden geregeld. Deze innovatiefacilitator zorgt ervoor dat de planning en tijd worden bewaakt, het einddoel in de gaten wordt gehouden en tussentijdse resultaten worden behaald.

Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie