Innovatiefocus

Voor innovaties is het belangrijk om het einddoel voor ogen te houden. Door het einddoel voor ogen te houden kunnen antwoorden op vragen worden gesteld als: waarom wil je innoveren? Wie is je doelgroep? Wanneer is de introductie? En aan welke criteria moet het voldoen? Op basis van de antwoorden die hierop worden gegeven wordt een innovatieopdracht samengesteld, wordt consensus bereikt en wordt deze ondertekend door de verantwoordelijken binnen de organisatie om zo tot een goede innovatie te komen.

Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie