Innovatieopdracht

Een innovatieopdracht is het leidende document dat het kader vormt waarbinnen het creatieve proces van het bedenken van innovaties plaats zal vinden. Een innovatieopdracht kan via verschillende methodes worden uitgewerkt en neemt vaak ongeveer 20 weken in beslag, inclusief de voorbereiding. Via de VOORT-methode is de tijdsduur die nodig is afhankelijk van de schaal van de innovatieopdracht. Voor een innovatieopdracht is het belangrijk dat het gehele team persoonlijk met elkaar kennismaakt om zo tot goede resultaten te komen.

Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie