Innovator eigenschappen

Wanneer bedrijven sneller en beter willen innoveren, moet iedereen participeren. Hoe hoger het percentage van medewerkers dat actief participeert in innovatie en hoe meer ideeën ze per persoon genereren, hoe succesvoller innovatie wordt en hoe sneller de organisatie groeit.

Er zijn 9 eigenschappen die een innovator moet bezitten. Op basis hiervan kan worden nagegaan waar de sterke punten liggen van een innovator en waar extra ondersteuning nodig is. 

  1. Onderzoek nieuwsgierig
  2. Leer hongerig
  3. Motiveer intrinsiek
  4. Kweek zelfvertrouwen
  5. Voel empathie
  6. Zoek nieuwheid op
  7. Omhels onzekerheid
  8. Inspireer anderen
  9. Vraag feedback
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie