Multicriteria analyse (MCA)

Een multicriteria analyse (MCA) is een manier van evalueren waarbij expliciet rekening wordt gehouden met verschillende beoordelingsaspecten en belangen die niet allemaal even zwaar meewegen in het eindoordeel. Bij multicriteria gaat het altijd om meer dan één criteria waarop beslist moet worden. Het kan zo zijn dat er wel 10 criteria zijn maar dat er echter één aspect of belang is dat allesoverheersend is en dus bepalend is voor het eindoordeel.

Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie