Wat is innoveren

Innoveren gaat over het toepassen van nieuwe technologieën in diensten, producten en processen of het ontwikkelen hiervan. Innovatie kan voor een organisatie worden gezien als een doel wat bereikt moet worden om een goede naam te verwerven en voordelen ten opzichte van de concurrentie te behalen. Daarnaast kan innovatie worden gezien als middel voor het behalen van een verhoogde productiviteit en is een voorspeller van een snelgroeiende onderneming.

Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie