Integratie door netwerksturing

Steeds vaker komt beleid tot stand in interactie met anderen: om draagvlak te creëren, om kennis of middelen van andere partijen te kunnen benutten of omdat een opgave te complex is voor één partij. Deze interactie wordt onder meer netwerksturing, netwerkend werken of werken in beleidsnetwerken genoemd. In netwerksturing vindt de kaderstelling op een andere manier plaats dan bij traditionele beleidsvorming. De kaderstelling in netwerksturing kenmerkt zich door een reeks aan beslismomenten waarbij de kaders het resultaat zijn van de interactie tussen de betrokken factoren.
Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie