Procesregisseur

De procesregisseur regisseert processen gericht op ontwikkeling, verandering of innovatie. Dit kan zowel voor individuen, groepen/teams of organisaties. De aanpak van de procesregisseur zorgt ervoor dat de belangen van de verschillende partijen met elkaar worden verbonden. Dit is vooral geschikt voor complexe vraagstukken met meerdere partijen met verschillende belangen, waarbij meedoen niet vanzelfsprekend is. Door bewust te vertragen worden patronen zichtbaar, wordt het mogelijk te reflecteren en daar waar wenselijk patronen te doorbreken en te veranderen.
Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie