Being digital

Onder being digital wordt de bedrijfsstructuur die gebaseerd is op digitale mogelijkheden verstaan. De structuren zijn niet langer gebaseerd op levering van goederen en diensten naar de klant, maar juist op samenwerking en interactie. Het gaat hierbij steeds meer om het verzamelen van data en de analyse hiervan. De fysieke component, het product, is losgekoppeld van een informatiecomponent. Deze splitsing van informatie en product is de basis voor nieuwe ontwikkelingen en nieuwe structuren.

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie