Disruptie van markten

Disruptie houdt in dat markten veranderen door nieuwe toetreders en start-ups met afwijkende producten en diensten, innovatieve businessmodellen, agressieve marktstrategieën en innovatieve distributiemodellen. Hierdoor veranderen de structuren van de markt, het aanbod en de vraag. Disruptie ontstaat als succesvolle bedrijven die worden geconfronteerd met technologische veranderingen hardnekkig dezelfde keuzes blijven maken als die waarmee ze in eerste instantie succesvol zijn geworden. De transparantie, betrokkenheid van en interactie met klanten, en werkeffecten dwingen ondernemingen deze ondernemingen om de wijze waarop producten worden ontworpen, verkocht en afgeleverd aan te passen.

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie