Doing digital

Doing digital betekent het toepassen van digitale mogelijkheden binnen bestaande structuren en processen. De focus hierbij is tot nu toe traditioneel gericht op de concurrentie en winstgevendheid. Een hoge klanttevredenheid moet leiden tot herhalingsaankopen en een hogere winst per klant. Er is sprake van zelfstandige schakels met een eigen winstdoelstelling en een eigen informatievoorziening. De fysieke component is het belangrijkste element en data was hieraan gekoppeld.

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie