Wat zijn platformen?

Platformen zijn online ontmoetingsplaatsen voor gelijkgestemden, of voor aanbieders en vragers of informatie. Platformen bieden mogelijkheden om producten en diensten direct te verkopen aan eindgebruikers. Ze verbinden kopers en aanbieders via de zogenoemde interactieve tweewegverbindingen. Een platform kan worden gezien als een bemiddelaar en verbindt op basis van interfaces leveranciers met kopers. Platformen hebben sterke communicatie-, analyse, en matchingfuncties.

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie