Nieuwe verdienmodellen

Het businessmodel van een tweewegplatform is vaak verschillend van de standaardstructuur. Het verdienmodel is gebaseerd op netwerkeffecten, zoals de aantrekkelijkheid van het platform en het aantal bezoekers. Bij tweewegcommunicatieplatformen is er vaak sprake van een businessmodel gebaseerd op advertentie-inkomsten. Hierdoor kunnen advertenties gepersonaliseerd worden op de gebruiker. Het vinden, binden en participeren zijn belangrijke factoren voor de communicatietweewegplatformen.

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie