Accountable care

Accountable care is een zorgmodel dat gebaseerd is op een combinatie van zorgverlening en betaling. De beloning voor de zorgaanbieders is gebaseerd op kwaliteitsmetingen en een verlaging van de totale kosten voor een specifieke patiëntenpopulatie. Value-Based Healthcare is een van de bouwstenen van accountable care. Accountable care wordt verleend door een groep van zorgorganisaties of zorgverleners die samen de (keten)zorg aan specifieke patiëntengroepen leveren.

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie