Kwartiermaker

Onder een kwartiermaker wordt een professionele organisator verstaan die vooruit wordt gestuurd om voorbereidingen te treffen voor iets totaal nieuws. Meestal werkt een kwartiermaker in opdracht van ene organisatie in de publieke sector. De opdrachtgever heeft een idee, maar er moeten nog zaken geregeld worden om het idee uit te werken en het project op te zetten. De voorbereiding en praktische uitwerking van het idee, het samenbrengen van partijen, zorgen dat er besluiten worden genomen en de opzet van de praktische uitvoering worden gedaan door de kwartiermaker. Het project kan daarna overgenomen worden door een projectmaker of door de kwartiermaker zelf.
Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie