Portfoliomanager

Een portfoliomanager stuurt organisaties op een flexibele manier op strategische doelstellingen. Door het goed inrichten van zowel de formele als informele kant wordt een organisatie optimaal wendbaar. Besluiten worden genomen door heldere en objectieve informatie, die in de praktijk geëffectueerd wordt.   Portfoliomanagement is een effectieve manier om een heldere koers voor organisaties uit te zetten en eenvoudig beslissingen te nemen voor de korte en lange termijn. De taak van een portfoliomanager is om mensen in hun kracht te zetten, waardoor er een positieve klantbeleving ontstaat en ene succesvolle en slagvaardige organisatie die flexibel kan meebewegen met ontwikkelingen. Via portfoliomanagement wordt geëvalueerd wat wel en niet werkt en investeert in wat wel werkt. Er wordt gekeken hoe de schaarse goederen van het bedrijf over verschillende projecten en programma’s kunnen worden.
Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie