Strategie

Een strategie is het plan waarmee de doelstellingen van een organisatie worden bereikt. Strategie kan op twee manieren worden gebruikt, in de enge zin omvat het alleen de doelstellingen, de scenario’s en de maatregelen, maar in de ruime zin omvat het ook de missie en de visie. Een strategie is bedoeld voor de lange termijn. Het fundament van een strategie wordt gevormd door de visie en missie, deze onderdelen beschrijven de identiteit van een organisatie en zijn stabiel.
Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie