arrow_drop_up arrow_drop_down

Strategie

Een strategie is het plan waarmee de doelstellingen van een organisatie worden bereikt. Strategie kan op twee manieren worden gebruikt, in de enge zin omvat het alleen de doelstellingen, de scenario’s en de maatregelen, maar in de ruime zin omvat het ook de missie en de visie. Een strategie is bedoeld voor de lange termijn. Het fundament van een strategie wordt gevormd door de visie en missie, deze onderdelen beschrijven de identiteit van een organisatie en zijn stabiel.
Reactie plaatsen
Roset Twente

Gratis e-book "Waardegedreven eerstelijns ouderenzorg"

Auteurs Irma IJsseldijk, Nina van der Laan en Peter Nijhof laten in dit e-book zien wat waardegedreven zorg is, welke strategische agenda hierbij past en wat nodig is om waardegedreven zorg mogelijk te maken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie
We gebruiken cookies