Functie van een platform

In een platform worden door een platformaanbieder organisaties, functies en competenties geïntegreerd die nodig zijn om de diensten en producten te leveren aan eindgebruikers. Bij een tweewegplatform is de matchingsmodule een belangrijke onderscheidende factor, waarbij alleen relevante producten en informatie worden aangeboden aan eindgebruikers. Naast een sterke matchingsmodule en transactiemodule is ook een analysemodule van belang. Het gedrag van een gebruiker op de website wordt geanalyseerd en is de basis voor communicatie. Het analyseren van gedrag leidt tot veel kennis van de klant, tot kopersprofielen en een zeer effectieve communicatie. De kernfuncties van transactieplatformen zijn matching, communicatie (tweeweg), interacties en analyses van koop-, zoek en klantgedrag.

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie