Internet of things

Internet of things refereert aan het geheel van apparaten die verbonden zijn met het internet. De apparaten kunnen gegevens naar een cloud sturen en communiceren met elkaar of computers, zonder dat hiervoor mensen acties moeten uitvoeren. Deze manier van automatisering is bedoeld om het lever beter, makkelijker en veiliger te maken. Internet of things verhoogt de efficiëntie van apparaten en diensten, wat leidt tot een kostenbesparing en een lagere fysieke inspanning van mensen. De interactie tussen de elementen mensen, producten en data vraagt om nieuwe processen en een inbedding in de bestaande organisatie.

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie