E-health

Onder e-health wordt het gebruik van moderne informatie- en communicatietechnologieën verstaan, in het bijzonder internettechnologie. Deze technologieën worden gebruikt ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg. E-health geeft patiënten en cliënten de mogelijkheid om regie te nemen over hun eigen gezondheid. In de zorg zijn er veel verschillende mogelijkheden waarvoor e-health gebruikt kan worden, dit verschilt van het gebruik van websites voor afspraken maken tot robotica en wearables. In de onderstaande afbeelding is een overzicht weergegeven van de e-health die in de zorg wordt gebruikt.

Roset Kennisbank
Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie