Regionaal HIS

Het regionaal HIS is een samenwerking op automatiseringsgebied tussen huisartsen, apotheken en de politheek. Op dit moment gebruiken veel huisartsen het LSP (landelijke schakelpunt), maar deze is alleen sluitend te krijgen met een papieren medicatieoverzicht. Het regionaal HIS is een oplossing voor de digitale overdracht van medische dossiers. De medische dossiers waren voor een regionaal HIS na een overdacht soms onherkenbaar veranderd of niet raad te plegen. De vraag naar transparantie van zorguitkomsten en inzage in en uitwisseling van medische gegevens met behoud van privacy kan het beste aan worden voldaan als huisartsen hetzelfde regionale HIS gebruiken.
Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie