Transformatie van strategie

Onder transformatie binnen organisaties wordt het herijken van de missie en strategie, flexibiliseren, wendbaar werken en het sluiten van allianties met ketenpartners verstaan. Het ontwikkelen van een strategie is een belangrijk beginpunt voor transformatie. Als organisatie is een duidelijke focus belangrijk om te weten waarnaar wordt gestreefd. Dit dwingt organisaties om na te denken over de manier waarop het meeste waarde kan worden toegevoegd voor de doelgroep. Voor het maken van een strategie wordt eerst gekeken naar de huidige situatie en vervolgens naar de gewenste situatie. Wanneer hier een ‘gap’ in zit is dit een aanleiding voor verdieping en verdere invulling voor de strategie. 

Roset Twente

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie