Myrna en Greg Lewis

De grondleggers van de Deep Democracy zijn Myrna en Greg Lewis. De Deep Democracy werkwijze van Arnold Mindell wordt voornamelijk gebruikt door hulpverleners en psychologen, terwijl de Lewis methode van Deep Democracy is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar pragmatische en praktische hulpmiddelen in het leiderschap en faciliteren van groepen. Het kenmerkende van de Lewis methode is dat faciliteerders een neutrale positie innemen om het groepsproces te faciliteren, zodat alle invalshoeken naar boven komen. Met de Lewis methode heeft Myrna Lewis het diepere psychologische werk van Arnold Mindell toegankelijk gemaakt voor niet-psychologen.

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie