Beeldbellen

Beeldbellen is een manier om met elkaar te communiceren waarbij er beeldcontact is met de persoon waarmee wordt gebeld. Er zijn verschillende programma’s en apps waarmee beeldbellen mogelijk is en ze werken allemaal via een internetverbinding. Beeldbellen kan via de computer, laptop, smartphone of tablet. Beeldbellen kan worden ingezet als alternatief voor een huisbezoek of contact via de telefoon met zorgverleners of mantelzorgers. Beeldbellen is mogelijk wanneer er geen lichamelijk onderzoek nodig is, maar het is altijd een aanvullen op persoonlijk contact met patiënten.
Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie