GTS PROVES

GTS PROVES is een initiatief van een brede coalitie van partijen die actief zijn in de gegevensuitwisseling in de zorg. Het programma PROVES bestaat uit het begeleiden van gecontroleerde livegangen waarin echte gezondheidsgegevens tussen zorgverleners en een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) van een bepaalde groep patiënten worden uitgewisseld. Daarnaast worden binnen PROVES nieuwe informatiestandaarden getest. PROVES is ook betrokken bij het programma MedMIj. MedMij publiceert regelmatig nieuwe informatiestandaarden die binnen het PROVES-programma door een keten van een PGO-leverancier, een integrator en een zorgaanbieder technisch worden beproefd op basis van de proof of concept.
Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie