Gedragssturing

Er kunnen steeds meer gegevens worden verzameld over het gedrag van klanten. Deze gegevens, oftewel big data, kunnen worden geanalyseerd en op basis van deze data wordt bij platformen geprobeerd het gedag van burgers te sturen en te voorspellen. De toenemende data die verzameld kan worden kan gekoppeld worden aan analysesystemen en devices. Dit is de basis voor een nieuwe strategie van bedrijven (being digital). Data-integratie en validatie worden hierbij steeds belangrijker, waarbij het gebruik van big data essentieel zal worden voor bedrijven om te overleven.

Reactie plaatsen
Roset Twente Zorg ICT DigiGrip

Gratis e-book
Grip op regionale ICT-huisartsenzorg

Dit complete e-book biedt vele praktische handvaten en inzichten, gebaseerd op  jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk en onze kennis van de gangbare standaarden en methodieken.


Over Roset

Roset is een strategisch adviesbureau voor de eerstelijnszorg, de VVT en hun ketenpartners. Dat doen we als consultant, procesregisseur, facilitator, of als projectadviseur met verstand van de zorgsector. Wij hebben een drive om gelijkgestemde en ondernemende zorginnovators, die werken voor - of samenwerken met - de georganiseerde eerstelijn en VVT - te verbinden binnen onze eigen Roset academie